Prodajna cijena: 1 750 000 €

Opis nekretnine

Radi se o ultra modernoj i luksuznoj vili s lijepom arhitekturom i dizajnom, koja se nalazi u prvom redu do mora s južne strane otoka Čiova. Konstrukcija ville je izvedena od armiranog betona, pri čemu je fasada izvedena od kamene vune. Aluminijska stolarija je renomiranog svjetskog proizvođača Shücko pri čemu su sve stjenke koje gledaju na more podizno klizne, a sve rolete na Villi elektrificirane, upravljanje preko sustava pametne kuće. Villa ima tri etaže. Unutarnje stubište u villi je posebno napravljeno po mjeri kombinacijom metal-drvo. U prizemlju se nalazi prostrani dnevni boravak sa dizajnerskim modernim kaminom te kuhinjom i blagovaonicom, uz to na etaža prizemlja se nalaze dvije ostave od kojih je ona uz kuhinje tipa walk-in te jedan WC. Na drugoj etaži nalazi se fitness prostorija sa pripadajućim balkonom (koja se lako može pretvoriti u još jednu sobu) te u neposrednoj blizini praonica sa kupaonicom za potrebe fitnessa - sobe, osim toga na etaži se nalaze i dvije spavaće sobe sa pripadajućom garderobom te kupaonicom, oba dvije sobe sa pogledom na more. Na zadnjoj etaži nalazi se ulazni prostor te dvije sobe sa garderobom i kupaonicama; od čega master soba ima walk-in ormarom, isto tako oba dvije sobe orijentirane su na pogled na more. Sve sobe u villi imaju izlaz na terase s pogledom na more.

Pri uređenju objekta su se koristili samo renomirani svjetski proizvođači :

• Keramika : Španjolska PORCELANOSA
• Sanitarija : Njemačka Hansgrohe, Grohe, Villeroy & Boch
• Kamin : Italija Piazzeta
• Parket : Austrija HARO

Sva rasvjeta je pomno odabrana i projektirana posebno za vilu pri čemu su se koristilo isključivo LED rasvjeta, sa detaljima kao što su LED trake u kupaonicama, sobama te integriranih LED traka u rukohvatu staklenih ograda. Grijanje i hlađenje se odvija preko multi-split uređaja pri čemu se sve prostorije uključivo u hodnike klimatizirani. Priprema tople potrošne vode odvija se preko solarno sistema. Podno grijanje je instalirano u svim kupaonicama, wc-ovima, te kompletnoj master sobi na zadnjoj etaži. Upravljanje rasvjetom, roletama soba i roletama etaže prizemlja, klimatizacijom i podnim grijanjem se vrši preko sustava pametne kuće sa mogućnošću udaljenog pristupa. U elektroinstalaciji je izvršena priprema za ugradnju videonadzora te alarmnog sustava koje se vrlo lako može dopuniti i ugraditi te čak i spojiti na sustav pametne kuće.

Kuhinja u prizemlju je vrhunske kvalitete izrađena po mjeri sa najmodernijim materijalima Austrijskog proizvođača EGGER, MDF fronti te KERROCKE radne ploče i obloge kuhinje od KERROCKA. Kuhinja je opremljena najmodernijim kuhinjskim aparatima :

• LIEBHER : hladnjak
• MIELE : mikrovalna, pećnica, ploča

Okoliš Ville je kaskadno uređen, ispred same Ville se nalazi bazen koje je obložen svjetlećim mozaik pločicama (luminescentni mozaik) te prostorom oko bazena i ispred ville sa lounge decking prostorima. Osim toga Villa će imati i vanjsku kuhinju.

Površine ville : 251,62 m² netto
Površina ville : 353,17 m² bruto
Površina zemljišta : 531,13 m²
Etaže : 3
Spavaćih soba : 4
Fitness (spavaća soba) : 1
Kupaonica : 4
WC : 1
Praonica sa kupaonicom: 1
Vila se prodaje po sistemu ključ u ruke i trenutno je u završnoj fazi građenja.

Osnovne informacije o nekretnini

Šifra objekta:
436
Kategorija:
Kuća
Lokacija:
Okrug, Okrug Gornji (21223)
Kvadratura:
353,00 m2
Okućnica:
531,00 m2
Energetski razred:
A+
Broj soba:
4
Broj spavaćih soba:
4
Broj kupaonica:
4
Udaljenost od mora:
10 m

Dodatne informacije o nekretnini

Grijanje:

Klima

Solarno

Instalacije:

Voda

Biološki pročistač otpadnih voda

Struja

Telefon

DSL/Internet